Over ons

Oppervlaktetechniek Jansen is in 1989 ontstaan uit twee voorgaande generaties die zich vanaf 1938 al bezig hielden met slijpen en polijsten. Oppervlaktetechniek Jansen staat heden ten dage nog steeds voor kwaliteit en vakmanschap op het gebied van metaalfinishing.

De klanten zitten voornamelijk in Nederland, maar ook daarbuiten zoals in België en Duitsland. Oppervlaktetechniek Jansen werkt o.a. voor de auto-, meubel-, farmaceutische, en sanitairindustrie. Verder verrichten we werkzaamheden voor klanten die in interieurbouw en matrijzenbouw zitten en in de appendage-industrie, de horeca, restauratie werkzaamheden, galvano/metaalwaren industrie, jachtbouw en machinebouw. Daarbij zijn sommige klanten gieterijen (ferro en non ferro).

Door het uitgebreide machinepark en de flexibele instelling van het personeel is het bedrijf in staat om nauwkeurig en maatwerk te leveren. Kwaliteit staat voorop. We zijn flexibel in het bedienen van klanten. Het management is direct betrokken bij de aanname van opdrachten, de werkvoorbereiding en de uitvoering van de werkzaamheden. Het bedrijf werkt met hele korte communicatielijnen. De levertijd wordt zo kort mogelijk gehouden en ligt doorgaans op een week!

De werkzaamheden die worden verricht zijn slijpen, polijsten, borstelen, ontbramen, breedband slijpen, centerloos buisslijpen. Deze bewerkingen kan het bedrijf zowel op ferro als non ferro materialen uitvoeren. Tevens beschikt Oppervlaktetechniek Jansen over een aparte afdeling voor het bewerken van RVS. Het meeste werk betreft de bewerking van RVS waaronder constructiedelen, meubelen, jachtbeslag en voor de machine- en apparatenbouw Bewerkingen kunnen handmatig voor de kleinere series en automatisch voor de grotere series uitgevoerd worden. De vorm van het te bewerken oppervlak doet er niet toe: hol, bol, vierkant, rond of complexe contouren. Al deze activiteiten zijn routine en dat merkt men aan de kwaliteit. De routine vindt de klant niet terug in de manier waarop een project wordt aangepakt. Elke klant kan maatwerk verwachten.